Aanmelden bij Estta

Mooie natuurlijke facings voor Tahnee

dinsdag 2 april, 2019

Op mijn zeventiende heb ik een auto-ongeluk gehad waarbij mijn voortand op het dashboard klapte.

Kort daarna kreeg ik een stifttand. Mijn toenmalige tandarts heeft die tand zo goed mogelijk gemaakt en vertelde dat ik er jaren niets aan hoefde te doen. Een paar jaar geleden begon de tand te verkleuren en werd het tijd voor een kroon. Ik wilde per se iemand vinden die goed voelt en ziet wat voor tand het moet worden. Je wilt absoluut niet het gevoel hebben dat je overdrijft als je iets verandert. Sandra is hierin heel fijngevoelig en begrijpt je wensen, hoe klein ook. Het moet gewoon goed zijn, dat zegt ze ook altijd. Ze gaat door totdat ze zelf tevreden is over de kronen en facings, tot het hoogst haalbare bereikt is.

Mijn ervaring "Je kunt het behandelproces het beste vergelijken met een schilderij en de kunstenaar."

Ik ben het schilderij en zij is de artiest. Ze schildert, kleurt, schetst, praat hardop hier en daar, pakt er wat bij en dan weet ze het. Hoe ze alleen al de kleur van zo’n facing bepaalt, is uniek. Dat zit hem in kleine aanpassingen, die ervoor zorgen dat het er uiteindelijk heel natuurlijk uitziet. Je ziet geen verschil met mijn eigen tanden en ze heeft het totaalplaatje tegelijkertijd nóg mooier maakt. Want je wilt dat het er zo natuurlijk mogelijk uitziet, maar natuurlijk wel mooier dan voorheen. Sandra is een natuurlijke, authentieke vrouw met gevoel voor humor, stijl en details. Ze kijkt naar de persoonlijkheid van ieder mens. Ze is eerlijk en oprecht en perfect ’in touch’ met wat past bij iemand. Hierdoor krijgt ze het voor elkaar facings (tanden) te maken die perfect in harmonie zijn met de persoon. Ik vind het fijn dat ze heel goed kan luisteren. Ze begrijpt je verlangens, ze neemt deze serieus en vult aan waar nodig.

Het allermooiste aan mijn lach vind ik dat het nu een geheel is en dat de kroon en facings bij mijn tanden passen. Het klopt. Het zijn gewoon mijn tanden; je moet jezelf zien als je in de spiegel kijkt. Ik denk dat er maar weinig zijn die doen of kunnen wat Sandra kan. Het is een combinatie van haar persoon, sensitiviteit en professionaliteit.

Elle est unique!” Tahnee

Aanmelden bij Estta

Openingstijden

ma t/m vrij:
8:00 - 17:00u

Estta Dental Studio