Aanmelden bij Estta

estta mondhygiënist

De mond kun je gerust de spiegel van de gezondheid noemen. Er is een duidelijke relatie tussen mondgezondheid en het algehele welzijn. Niet voor niets werd vroeger altijd als eerste door de dokter in de mond gekeken. Gezond tandvlees is mooi roze van kleur, en ligt strak rond de tanden en kiezen. 

Een natuurlijk evenwicht

Symptonen van tandvleesontstekingen worden bij ons behandeld. Eerst bekijken we mogelijke oorzaken van tandbederf. We kijken naar voeding, medicijngebruik en poetsgewoontes. We ondersteunen u met adviezen zodat u gemotiveerd blijft. Wij helpen u graag verder in het herstellen van een natuurlijk evenwicht in de mond.

Voorkomen is beter dan genezen

Daarnaast bieden we preventieve begeleiding bij kinderen aan. Wanneer kinderen op jonge leeftijd worden betrokken, heeft dat een positief effect op de bewustwording en motivatie. Voorkomen is beter dan genezen! Preventiebehandelingen bij kinderen onder de 18 jaar worden daarom volledig vergoed door de verzekering. 

U kunt terecht bij ons met of zonder verwijzing van uw tandarts.

Afspraak maken bij onze mondhygiënist?

Wij nemen nog nieuwe patiënten aan. U kunt zich via onderstaand formulier bij ons aanmelden. Inschrijven kan ook telefonisch via  0162 76 90 41 of aan onze balie.

Aanmelden

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanmelden bij Estta

Openingstijden

ma t/m vrij:
8:00 - 17:00u

Estta Dental Studio