Aanmelden bij Estta

Onze tarieven 2016

Behandelingen met kronen, facings en implantaatkronen bestaan uit een tandtechnisch deel. Voor het tandheelkundige deel betaald u door de overheid vastgestelde tarieven. Tandtechnische kosten kunnen variëren, afhankelijk van materiaalkeuze, behandeltraject en uw wensen. We kijken samen met u voor de beste oplossing, u weet vooraf altijd waar u aan toe bent.

De rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code.

Betalen en Infomedics

Estta zorgt liever voor u, dan dat we veel tijd besteden aan onze financiële administratie. Daarom dragen wij het versturen en innen van de nota’s over aan Infomedics. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen, en fysiotherapeuten.

Wat betekent dit voor u?

De nota van onze behandeling of verrichting ontvangt u van Infomedics. In sommige gevallen wordt een nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Vragen over uw nota?

Heeft u vragen over uw nota? Op veel vragen vindt u hier al antwoord. Staat uw vraag hier niet tussen, meldt u dan aan bij notavanfamed.nl of bel 0900-0885*.
*€ 0,90 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten

Aanmelden bij Estta

Openingstijden

ma t/m vrij:
8:00 - 17:00u

Estta Dental Studio