Aanmelden bij Estta

Onze tarieven 2016

Behandelingen met kronen, facings en implantaatkronen bestaan uit een tandtechnisch deel. Voor het tandheelkundige deel betaald u door de overheid vastgestelde tarieven. Tandtechnische kosten kunnen variëren, afhankelijk van materiaalkeuze, behandeltraject en uw wensen. We kijken samen met u voor de beste oplossing, u weet vooraf altijd waar u aan toe bent.

De rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code.

Betalen en Fa-med

Estta zorgt liever voor u, dan dat we veel tijd besteden aan onze financiële administratie. Daarom dragen wij het versturen en innen van de nota’s over aan Fa-med. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen, en fysiotherapeuten.

Wat betekent dit voor u?

De nota van onze behandeling of verrichting ontvangt u van Fa-med. In sommige gevallen wordt een nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Digitale facturatie via www.notavanfamed.nl

Kiest u voor digitale facturatie, kijk dan op nota van Fa-med voor een overzicht van al uw nota’s en persoonlijke gegevens. Dien hier ook direct uw nota in bij uw zorgverzekeraar. Als u zich aanmeldt voor FiNBOX (gezamenlijk initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank), dan zet Fa-med de eerstvolgende betalingsopdracht automatisch voor u klaar in uw internetbankier omgeving. U hoeft dan alleen nog akkoord te geven en heeft nergens meer omkijken naar.

In termijnen betalen

Wanneer u uw nota liever in termijnen betaald kunt u een betalingsregeling aanvragen. Neemt u hiervoor contact op met Fa- med via 0900-0885

Op tijd betalen

Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Dit scheelt u geld en veel ergernis. Fa-med hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na notadatum. Lukt het u onverhoopt niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Fa-med via 0900-0885* of ga naar notavanfamed.nl.

Vragen over uw nota?

Heeft u vragen over uw nota? Op veel vragen vindt u hier al antwoord. Staat uw vraag hier niet tussen, meldt u dan aan bij notavanfamed.nl of bel 0900-0885*.
*€ 0,90 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten

Aanmelden bij Estta

Openingstijden

ma t/m vrij:
8:00 - 17:00u

Estta Dental Studio