Aanmelden bij Estta

Sandra Proosten

Ik zie het als mijn taak om duidelijk aan te geven wat wel en niet kan, om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te krijgen. De mooiste versie van je eigen tanden is wat de meeste mensen uiteindelijk willen.

Sandra Proosten is een klinisch tandtechnicus- master ceramist gespecialiseerd in facings en kronen en eigenaar van estta dental studio. Samenwerken en kennis delen zijn kenmerken van haar werkwijze. Denken en plannen voor langere termijn zijn haar belangrijkste uitgangspunten. Voor haar 5 jarige opleiding slaagde ze cum laude en voor haar specialisaties heeft ze de van Hamond prijs gewonnen.

Sandra is vanaf het begin gefascineerd door de veelzijdigheid van haar vak.

In 2001 heeft ze haar tandtechnisch praktijk opgezet; met volledige toewijding in de aanpak van eenvoudig tot complex herstel van natuurlijke tanden met kronen, facings en implantaatkronen. Hiermee weet ze haar ambachtelijke creativiteit met technisch inzicht te combineren.

Door te werken met gespecialiseerde tandartsen, welke zijn verbonden aan het CBT, en implantologen door het hele land, heeft ze een rijke ervaring op kunnen doen. Sandra verzorgd werk voor (internationale) lezingen, publicaties en voordrachten van tandarts- implantologe. Daarnaast werkte ze twee seizoenen mee aan het tv programma Make me beautiful van Net 5. In 2010 richtte ze Estta Dental Studio op en koos hierbij definitief om, op haar eigen wijze, werk te maken waarbij passie en vakmanschap zich verenigen. 

"Met estta kan ik gezondheid, schoonheid en functie samenbrengen. Iemand terugzien in zijn kracht is namelijk het mooiste wat er is!"

Sandra is lid van: de Nederlandse Vereniging Orale Implantologie (NVOI) en Member Group Women's leadership. We sponsoren SOS kinderdorp, Because I'am a girl/ Plan Nederland en de WNF. 

Aanmelden bij Estta

Openingstijden

ma t/m vrij:
8:00 - 17:00u

Estta Dental Studio