Aanmelden bij Estta

Een smile design wordt ook wel een smile re make genoemd.

 

Meer dan je zou denken zijn tanden met je identiteit verbonden. Tanden die bij je passen zorgen voor een trots en comfortabel gevoel. Wanneer er iets mis is voelt dat direct niet goed.

Bij reconstructieve behandelingen richten we ons op het bouwen van de tanden en kiezen in een verbeterde vorm, functie en kleur. Een smile-redesign.

Een "smile re make" is een effectieve aanpak bij tandslijtage of tanderosie.

Door het ontbreken van kiezen, te lage vullingen of oude kronen, kan het zijn dat in de loop van de jaren teveel druk is komen te liggen op de voortanden. Dit heeft als gevolg dat tanden steeds dunner en korter worden. Sterk afgesleten tanden zijn niet fraai, maar bieden daarnaast ook geen bescherming tegen slijtage. 

Wanneer de verhoudingen tussen de kiezen zijn gestabiliseerd, ontstaat er meer ruimte bij de voortanden. Daarna is het zinvol om deze te verbeteren en verlengen. Uw nieuwe facings of kronen worden op de juiste manier beschermd. 

Smile re design door estta

Voordat we starten met de behandeling maken we een esthetisch en praktisch ontwerp. Hiermee brengen we uw gehele mondsituatie in beeld. Met onze intensieve werkwijze zorgen we ervoor dat de behandeling zowel functioneel als esthethisch tot een duurzame verbetering zal leiden. 

Voor meer informatie over smile design kunt u contact opnemen met 0162-769041,
of maak gebruik van ons contactformulier, dan nemen wij contact met u op.

Aanmelden bij Estta

Openingstijden

ma t/m vrij:
8:00 - 17:00u

Estta Dental Studio