Aanmelden bij Estta

Liliam beens

zaterdag 26 november, 2022

Al ruim 3 maanden geniet ik van mijn nieuwe glimlach en elke dag ben ik dankbaar dat het zo mooi is geworden.

Ik wist dat ik esthetisch hoge eisen had en was op zoek naar iemand die begreep wat ik voor ogen had; jeugdige, vrouwelijke, volle en natuurlijke tanden. Ik wilde geen kaarsrechte rij tanden die elk karakter uit je gezicht wegneemt en bovendien doet denken aan een kunstgebit.

Al tijdens ons eerste gesprek bleken we helemaal op één lijn te zitten en we besloten ervoor te gaan. De uitdaging was om mijn wensen passend te maken in mijn mond en gezicht.

Jouw creatieve geest als kunstenaar en vakkennis hebben ertoe geleid dat het resultaat mijn verwachtingen heeft overtroffen. Je hebt het precies gemaakt zoals ik het wilde, mijn facings zijn qua vorm en kleur niet van echt te onderscheiden en ze zitten heerlijk. Ik heb zelfs vollere lippen gekregen!

De werkwijze met de try smile (zie afgebeelde foto's) en passessies gaf rust en vertrouwen en het feit dat de tandtechnicus/dental designer en tandarts op één locatie aanwezig zijn was ook erg prettig. De toewijding, passie en samenwerking van het hele estta dental team was super!Aanmelden bij Estta

Openingstijden

ma t/m vrij:
8:00 - 17:00u

Estta Dental Studio