Aanmelden bij Estta

Tanden bleken

dinsdag 19 juni, 2018

Ik heb zelf een mooi, gezond en sterk gebit. In de loop der jaren is het echter wat verkleurd.

Bleken heb ik niet eerder aangedurfd omdat ik bang was voor verslechtering van mijn gebit en een te hard wit resultaat. Estta heeft samen met mij gezocht naar een milde vorm van bleken. Een mooie stralende frisse maar nog steeds natuurlijke glimlach is het resultaat.

Een verzorgd uiterlijk en een gezond en fit lichaam is waar ik me het lekkerste bij voel. Ik ben in het verleden afgestudeerd als fysiotherapeut en werk al sinds lange tijd als Healthcare Professional voor de farmaceutische industrie. Vanuit opleiding en werk ben ik dus dagelijks bezig met de gezondheid van anderen.
 

Ook je tanden bleken in Made?

Bij Estta dental studio in de Marktstraat 28 in Made kun je terecht om je tanden middels een veilige behandeling te laten bleken. Estta geeft je weer een gezonde stralende en natuurlijke witte lach! Bij Estta garanderen wij veilige tandenbleek behandelingen, uitgevoerd door gekwalificeerde deskundigen, met gegarandeerd resultaat! Voorzien van de meest moderne apparatuur garanderen wij je een doeltreffende behandeling die je zelfvertrouwen in een uurtje een enorme boost geeft. Je gebit is tenslotte een belangrijk visitekaartje.

 

Tanden bleken? Maak hier een afspraak!


 

Aanmelden bij Estta

Openingstijden

ma t/m vrij:
8:00 - 17:00u

Estta Dental Studio