Aanmelden bij Estta

Hollywood smile?

maandag 19 juni, 2017

Een Hollywood Smile Makeover is niet anders dan een Smile design.

Elke glimlach is uniek, soms kunnen een paar porseleinen veneers al voldoende zijn. Maar soms is er meer aan de hand. Bijvoorbeeld bij ernstige gebitsslijtage stellen we ons de vraag: wat is de oorzaak van de slijtage of scheefstand of wellicht ligt er een ander probleem aan ten grondslag. Er zijn vele behandelingen mogelijk om uw glimlach te perfectioneren.

De juiste stappen naar een Hollywood Smile

  1. De eerste stap na intake en mondonderzoek is het maken van een esthetisch en praktisch ontwerp. Hiermee bepalen we hoe de tanden en kiezen ten opzichte van elkaar het beste functioneren. Het ontwerp weerspiegelt het te bereiken doel voor langer termijn. Het geeft inzicht in de verbeteringsmogelijkheden. Dit ontwerp blijft tijdens behandeling leidraad voor het einddoel.
  2. De tweede stap houdt in dat we de kiezen daar waar nodig opbouwen volgens het ontwerp. Dit betekent dat we de raakvlakken van de kiezen ten opzichte van elkaar stabiliseren in de mond.
  3. Wanneer de gebitssituatie op deze wijze gestabiliseerd is, is er voldoende ruimte om de voortanden te herstellen. We kunnen dun geworden fronttanden versterken met keramische facings of kronen. Door deze werkwijze bent u zeker van een esthetisch en duurzame behandeling.

Onze aanpak in het maken van een Hollywood smile is een logische maar effectieve benadering gericht op esthetisch en mooie functionele tanden. Zoals Leonardo da Vinci zei: ‘eenvoud is de ultieme verfijning”

Aanmelden bij Estta

Openingstijden

ma t/m vrij:
8:00 - 17:00u

Estta Dental Studio